Spune lucrurilor pe nume!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aici puteti gasi orice doriti!

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Edel: "Vreau sa fiu cel mai bun portar"

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 137
Puncte : 398
Data de inscriere : 01/04/2009

Edel: "Vreau sa fiu cel mai bun portar" Empty
MesajSubiect: Edel: "Vreau sa fiu cel mai bun portar"   Edel: "Vreau sa fiu cel mai bun portar" Icon_minitimeMier Apr 08, 2009 11:54 pm

Fostul portar al Rapidului, Edel Apoula Bete, a declarat ca isi doreste sa devina cel mai bun portar din lume.

"Mi-ar placea sa devin primul din istoria clubului care a trecut de la statutul de al treilea portar la cel de titular. Dar asta nu e tot. Obiectivul meu este sa devin cel mai bun portar din lume. Cred ca titlul in Franta va fi cistigat de una dintre echipele PSG, Lyon sau Marseille. La PSG e nevoie sa ai un moral solid pentru a reusi. Am pierdut doua locuri in clasament si se vorbeste despre noi ca si cum am fi pe ultima pozitie. Vrem sa aratam de ce sintem in stare si ne dorim sa cistigam Cupa UEFA", a spus Edel.
Sus In jos
https://adevarul.all-up.com

Edel: "Vreau sa fiu cel mai bun portar"
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Gata cu "hei rup-ul" si "mica ciupeala" la Nationala! Vezi cum trebuie sa aratam de acum incolo
» Ferguson: "Am fi putut castiga cu 4-0!" / Wenger: "Veti vedea un alt Arsenal!"
» "Bărbaţii care îşi petrec toată ziua la sală au frustrări"
» Cumperi sau vinzi ceva? Posteaza Aici cu "New Topic"!
» Lizarazu: "Doar Gallas este indispensabil nationalei"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Spune lucrurilor pe nume! :: Sport >> Fotbal :: Ligue 1-
Mergi direct la: