Admin Admin
Numarul mesajelor : 137 Puncte : 398 Data de inscriere : 01/04/2009
| Subiect: Borcea şi Turcu: «Batem pe Rapid şi cu Dinamo II» Mier Apr 15, 2009 10:11 pm | |
| Înaintea meciului din “sfertul” din Cupa României cu Rapid, partidă care se joacă azi, la ora 20.45, pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Piteşti, acţionarii dinamovişti Cristi Borcea şi Vasile Turcu sunt optimişti. După victoria categorică din campionat cu giuleştenii, 3-0 în “Groapă”, şefii din Ştefan cel Mare aşteaptă un nou succes împotriva “vişiniilor”, chiar dacă tehnicianul Mircea Rednic va folosi mai mulţi jucători care nu au prins echipa în campionat.“I-am bătut cu 3-0 în campionat, trebuie să îi batem şi în Cupă. Va fi greu, competiţiile desfăşurate în sistem eliminatoriu aduc mereu surprize, dar noi vrem eventul. Dinamo este mai unită ca oricând şi va trece din nou de Rapid, nu contează ce rezerve va introduce Rednic”, ne-a declarat Cristi Borcea. Rednic intră cu rezervele Vasile Turcu este şi el convins că jucătorii care au evoluat mai mult la echipa a doua pot răpune Rapidul: “Mircea Rednic va folosi mai multe rezerve la acest meci, dar să nu credeţi că Dolha, Zicu şi Mitea sunt jucători slabi. La Rapid ar fi titulari. Şi dacă trimitem toată echipa Dinamo II în teren, tot la câştig am merge. Rapidiştii sunt ambiţionaţi la maximum după ce i-am tăvălit în campionat, dar trebuie să şi poată să facă ceva când joacă cu noi”. | |
|